Solo Edition 2020

12 септември – 11 октомври

Включете се самостоятелно по трасетата на Aurubis Nature Fest в рамките на месец и спечелете реален медал в нашето първо виртуално състезание

Solo Edition 2020

12 септември – 11 октомври

Включете се самостоятелно по трасетата на Aurubis Nature Fest в рамките на месец и спечелете реален медал в нашето първо виртуално състезание

До старта има

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Трето издание

В специална година – специално издание на фестивала.

И ние както вас не искаме да забравим красивите пътеки на Балкана и Средногорието. Затова даваме шанс на всеки да измине в удобно временов маршрут между Златица и Пирдоп и да получи медал за участието си.

 

Kак работи? 

1. Записвате се и плащате 5 лева за куриер

2. Минавате трасето (преход и/или с колело)

3. Изпращате ни трак или публична активност: Strava, Garmin, Runtastic и т.н.

4. Правим примерна класация и ви изпращаме медала

5. Участвате в томбола за 12 ваучера за спортни стоки от по 50 лева

Медалите!

Създадохме специално медалите за 2-те дисциплини (бягане/ туризъм и колоездене) да се допълват взаимно и да се захващат с магнит. Може да получите и двата!

Бягане / преход

18 км от Златица до местността Еленско в Пирдоп през Балкана

Байк

35 км планинско колоездене в китната Средна гора, преминаващо през района на селата Антон и Душанци

Комбо

Направете и двете и имате 2 пъти повече шанс за участие в томболата

Често задавани въпроси

Кой може да участва?

Всеки, който е над 16 години, съгласил се е с нашите условия за участие и е платил таксата куриер. Всички участници трябва да са изпратили доказателство за завършен маршрут до 11 октомври, за да получат медал. Един участник може да получи до 2 медала (бягане и колоездене).

Защо събирате 5 лева?

Така сме сигурни, че хората, които са се регистрирали са сериозни и са поели ангажимент да участват и да знаем бройката за медалите. Също и за да ограничим измамите. 5-те лева ще покрият куриера (Speedy), който ще достави медала на завършилите лично и до всяка точка на България. Медалът е от нас и благодарение на Aurubis.

Ще има ли маркировка?

Ще маркираме трасето в началото с биогразградим спрей - не гарантираме, че той ще остане до края. Прехода (бягането) до голяма степен е по туристически маршрути с жалонна маркировка. Абсолютно всички участници се изисква да имат начин да навигират на GPS или умен часовник с траковете достъпни от сайта.

Как да пратя трак?

Приемаме всеки трак или доказателство че сте изминали маршрута, стига да е публикувано във вашия личен профил в програма за проследяване на атлети, например: Strava, Runtastic, Garmin Connect, RunKeeper. Просто попълнете формата "изпращане на резултат".

Как ще подсигурите да няма измами с траковете?

И да искаме няма как да гарантираме, че някой няма да генерира фалшив трак с компютъра си или да мине байк трасето на мотор или електрическо колело. Затова класирането не е официално, а примерно и победители са всички завършили. Ако видим, че нещата са ултра съмнителни, ще изключим измамниците от класирането и томболата. Ако усетите неточност, пишете ни.

Основен партньор

Организатор

Местна подкрепа

 

Запишете се!

Плащате само 5 лева, за да участвате, които покриват изпращането на медала с куриер. Местата са ограничени до 300!